Lid worden


Lid worden van de Koornbeurs is gemakkelijk. Loop in de Owee langs bij onze inschrijfbalie of spreek een lid aan.

Ingeschreven, en nu?

Eigenlijk heel eenvoudig, als je jezelf ingeschreven hebt (waarvoor hulde!) dan ben je voor een periode van ongeveer 3 maanden kennismaker. Deze tijd kan je gebruiken om de vereniging te ontdekken, vrienden te maken en rondneuzen wat je allemaal kan en zou willen doen.

Na de Owee kan je mee naar het kennismakersweekend,niet alleen een geweldige manier om je jaar- en verenigingsgenoten te leren kennen, maar ook gewoon ontzettend leuk. We vinden het belangrijk dat je op de Koornbeurs echt de leukste tijd van je leven kan maken; ontgroeningen daar doen we dus niet aan. (Als je het echt héél graag wil, kunnen wel iets regelen).

Uniek aan de Koornbeurs is dat je als eerstejaars direct heel actief in de vereniging kan zijn! Wij discrimineren niet op de duur van lidmaatschap.

Als je je kennismakerstijd leuk doorlopen hebt, vragen wij je voor een ledenvergadering. Na het ondertekenen van de statuten en je naam te hebben geschreven in het grootte boek, kan je nieuwe leven in delft goed van start gaan!

Niet lid geworden van de Koornbeurs in de Owee?

Geen probleem! Lid worden kan bij ons altijd nog. Bel naar de Koornbeurs (015 - 212 47 42), stuur een e-mail naar info@koornbeurs.nl of loop doordeweeks even langs. Lid worden tijdens of snel na de Owee is uiteraard het leukste.

Eerst een andere vereniging geprobeerd maar dat beviel niet, of je wilt er nog iets bij? Je zal niet de eerste zijn en wij zien je graag verschijnen! Ook ouderejaars zijn van harte welkom!

Feest!