Meer weten? – OWee Koornbeurs

Meer weten?

De Koornbeurs is een Open Jongerenvereniging. Hoewel een groot deel van onze actieve leden studenten zijn, mag iedere enthousiaste jongere lid worden.

De Koornbeurs: waar anders? Met rond de 240 leden is de Koornbeurs de perfecte vereniging om iedereen te leren kennen en je te mengen tussen bomenknuffelende hippies, headbangende metalheads, giletdragende borrelaars en vele anderen. Zo heb je altijd de mogelijkheid om je eigen mensen te vinden. Weinig kans dat jij je hier niet thuis voelt.

Waarom de Koornbeurs? De Koornbeurs is hét alternatief als je geen zin hebt in regels, rompslomp en geforceerd vrienden maken. Waar anders kun je hard losgaan op de dansvloer én rustig chillen op zolder, uitbrakken op grote eenden in de gracht na een goed feest, of je eigen feestje bouwen met je medetappers achter de bar? Met meer dan 40 speciaalbiertjes, een kelderbar en een theezolder, wekelijks live bandjes en feesten is de Koornbeurs een geweldige plek voor iedereen.

 

Wat maakt een Koornbeurser een Koornbeurser?
De mensen! Jijzelf! Een typische Koornbeurser bestaat niet. Alles mag en kan, niks moet. Wil je een feest organiseren of perfecte biertjes leren tappen, de nieuwe vergader-guru worden of kluskoning(in), flitsende lichtshows in elkaar zetten of bandjes boeken, meejammen of zelf optreden? Of gewoon onder het genot van een speciaalbiertje genieten van de geweldige sfeer? Wat jij ook wil doen, wij staan ervoor open! Maak deel uit van een ludiek dispuut, een hardwerkende commissie, hobby- danwel borrelclub of ander soort diagonaal verband. De opties zijn zo eindeloos als je eigen creativiteit.

Lid worden? Lid worden kan altijd, maar is het leukste in de OWee. Voor €20 word je kennismaker, waarna jij een paar maanden de sfeer kunt komen proeven, om daarna écht lid te worden. Kom gewoon eens langs op Voldergracht 1!

De Koornbeurs: Waar anders?!