De Koornbeurs

Welkom bij de Koornbeurs

De Koornbeurs is hét alternatief als je geen zin hebt in regels, rompslomp en geforceerd vrienden maken. Je bent hier namelijk vrij om te zijn wie (of wat) je bent, zodat je in je kostbare tijd je eigen jolijt op kunt zoeken. Kom een biertje doen onder de kelderbogen. Laat je creativiteit hier helemaal losgaan. Maak deel uit van een ludiek dispuut, een hardwerkende commissie, hobby- danwel borrelclub of ander soort diagonaal verband.

We zijn allemaal verenigd onder één dak. Van alternatieve metalheads en bomenknuffelende chillhippies tot giletdragende pilsdrinkers met een rollende errr. Onze harten gaan ook uit naar zíj die het leuk vinden om halfnaakt met een das om hun hoofd geknoopt de kelderbogen te droogneuken. En diegenen die elders al lid zijn geweest en nooit echt wisten waar ze thuishoorden; ook zij komen uiteindelijk bij de Koornbeurs terecht.

koornbeursgevel
249209_10150197880156987_1062066_n

 

“De Koornbeurser” bestaat niet. Maar als we in één woord samen te vatten zijn, dan is het dat Koornbeursers kritisch zijn. Zoals disputen, die er zijn om overal tegenaan te schoppen, of alle andere diagonalen, die er zijn om die disputen terug te schoppen - of de leden die zo’n groep niet nodig hebben om zich een Koornbeurser te voelen.

En ergens in het Koornbeursproces word jij gemaakt tot de gekste, eerlijkste, meest schaamteloze, dingen-voor-elkaar-krijgen-ste versie van jezelf.

Of je nou graag aan de knoppen zit zodat de dansvloer echt los gaat, of streeft naar dat perfectgetapte speciaalbiertje, of dat je je artistieke stempel drukt op het pand of een feest - hier is plek voor jou.

En na dat eerste jaar, misschien nog wel het engste en spannendste jaar van je leven, sta jij achter de bar, naast je vrienden naar die ene band te luisteren. En net als wij zal je dan tegen iedereen willen zeggen:

logo_klein